Gå til Forsiden Gå til Forsiden
   
     
   
Glemt el Ret pasword
 
  

  

  

Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Nyhedsspalten
Intro til kajak

IPP1 i havkajak udgår og erstattes med: ”Intro til kajak”

Vi starter fredag den 19. juni op med et helt nyt tiltag i Kerteminde Kajakklub: "Intro til kajak".

”Intro til kajak” vil have samme tilbud i sit indhold som IPP1, men i stedet for de 25 kr., som et IPP1-kursus normalt koster pr. gang, skal ikke-medlemmer fremover betale 100 kr. pr. gang – alle klubbens medlemmer kan til enhver tid deltage i aktiviteten helt uden betaling.

Hensigt
At opmuntre og motivere til sikkerhed og ansvarlighed på vandet samt introducere til de muligheder og gode oplevelser, der er forbundet med havkajakroning. Man introduceres til grundlæggende håndtering og kontrol af kajakken og sikkerhed. Der arbejdes med opbygning af tryghed med kajakken og vandet, under hensyntagen til udstyr, natur og miljø.

Forhold
Undervisningen foregår under beskyttede forhold på overvejende fladt vand og evt. små bølger.

Deltagere
Ikke-medlemmer:
Kan deltage mod betaling. Ved at deltage en eller flere gange får deltageren hurtigt en fornemmelse af, om kajakroning i det hele taget er noget, man vil kaste sig over med indmeldelse og kursus.
Pris pr. gang: 100 kr.

Medlemmer:
Helt nye medlemmer får en introduktion til kajaksporten og kan med fordel benytte Intro til kajak som en forberedelse til et IPP2-kursus eller som supplement (ekstra træning), mens man går på frigivelseskursus.
Mere erfarne medlemmer, der i en længere periode ikke har været på vandet, kan her få en ”brush-up” af de teknikker, man godt kender i forvejen, men som man gerne vil have frisket op igen.
Gratis.

Tovholder:  
Jena Sjørup Java (632)

Med venlig hilsen
568, Mikael Andersen
Tlf.: 22327174
e-mail: mka@andersen.mail.dk
Oprettet: 09-06-2020 08:32
Udløber : 01-09-2020 23:59
Retur