Gå til Forsiden Gå til Forsiden
   
     
   
Glemt el Ret pasword
 
  

  

  

Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Nyhedsspalten
Fantastiske nyheder til hjemmesiden


Jørgen Lindegaard og Niels Elkjær har i den seneste tid arbejdet på forbedringer til vores omfattende hjemmeside.

1: For det første bliver overblikket i kalenderen mere overskuelig. Fremover bliver arrangementer, der traditionelt bliver slået op i kalenderen med rigtig mange underaktiviteter, kun slået op én gang – alle arbejdsopgaverne, som man kan tilmelde sig, åbner sig ud, når man klikker på begivenheden. Eller hvis man gerne vil med på en søndagstur, der i sommerperioden tager hele tre pladser i kalenderen med grøn, gul og rød tur, så vil det fremover kun være én linje man trykker på, hvorefter de forskellige ture åbner sig ud, som man så kan tilvælge sig.

2: Mange har sikkert bemærket, at når man bevæger sig rundt på hjemmesiden og klikker her og der, så er vi hidtil blevet smidt til ”start” af hjemmesiden, når vi gik et trin tilbage. Fremover vil cursoren starte der, hvor man sidst var, hvilket er væsentligt mere brugervenligt.

3: Alle, der har rettigheder til at oprette aktiviteter på hjemmesiden, får nu mulighed for at sende en SMS til alle tilmeldte, ved at klikke på en rubrik og skrive beskeden. Funktionen skal bruges med omtanke, da vi betaler for denne service.

4: Under din egen profil kan du nu klikke de aktiviteter ind, som du gerne vil straksadviseres på – du kan også vælge ALLE. Det betyder, at
. Vi giver hvis du gerne vil på rulleworkshop, så vil du få en mail, straks den bliver lagt i kalenderen.

Hvis man er i tvivl, så bare ta´ det roligt en orientering i forbindelse med anden klubaften, og der kommer også mere information i Nyhedsbrev 1, der bliver udsendt inden generalforsamling den 12. marts.

Med venlig hilsen
568, Mikael Andersen
Tlf.: 22327174
e-mail: mka@andersen.mail.dk
Oprettet: 12-02-2020 08:53
Udløber : 01-05-2020 23:59
Retur