Gå til Forsiden Gå til Forsiden
   
     
   
Glemt el Ret pasword
 
  

  

  

Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Nyhedsspalten
Bamseuddeling


Som den hyggelige tradition byder, så havde vi også til standerstrygning 2019 uddeling af både trøste- og superbamse. Sammen med "lån" af bamserne til standerhejsning 2020 følger også en god flaske rødvin.


Trøstebamsen

Den 6. juli stod vores trøstebamseprismodtager ved klubben sammen med 6 andre håbefulde roere, for at begive sig ud på sit livs kajaktur, Fyn Rundt. Desværre var hånden i mellemtiden blevet skadet, men vores helt mente, at smerter bare er noget man bider i sig efterhånden som de opstår.
Men der er smertegrænser for selv den mest hardcore kajakroer, og i dagbogen, som Michael Otto har skrevet, kan vi den 10. juli læse denne nedslående meddelelse:
Hvis der er noget på en kajaktur som kan betegnes kongeetapen, så var det i dag på 4. etape. For at hente noget af det forsømte, sad vi i kajakkerne kl. 8 med afgang fra Bjørnø havn. Herfra gik det over mod Dyreborg og rundt om spidsen af Horne Land hvor 7-8 ms modvind som sædvanligt mødte os. Alle kæmpede bravt og vores kaffestop kom efter ca. 13 km. inden vi skulle runde næste hjørne op mod Bøjden. Under kaffen måtte Søren desværre melde ud, at smerter i hans håndled oversteg lysten til at fortsætte og vi tog derfor afsked med Søren ved Bøjden havn hvor han havde arrangeret afhentning. Vi 5 andre fortsatte og vinden var nu aftaget lidt og bla bla…
Søren Winther er årets modtager af trøstebamsen og en flaske vin, som vi håber, vil give ham den trøst, som han fortjener. 

Superbamsen
Det er svært at skille sig ud i Kerteminde Kajakklub, hvor ufatteligt mange gør en fantastisk indsats. Men superbamsemodtageren i år har alligevel skilt sig ud og gjort en forskel.
I foråret 2018 blev jeg kontaktet af vedkommende, der ønskede at vide mere om Kerteminde Kajakklub og kajak i det hele taget. Under det hyggelige kaffemøde oplyser vedkommende, at det at bage kager og lave fundraising er sjovt og spændende. Jeg var ved at skvatte ned af stolen og overvejede seriøst kraftigt at gøre vedkommende til æresmedlem på stående fod.
Men vi var så heldige, at vedkommende meldte sig ind, og lige siden har gjort sig godt bemærket med fundraising, hvor resultaterne taler for sig selv – vi har fået midler fra Nordeafonden og Fritidsrådet, og pt. kæmper hun for at skaffe os midler til udvidelse af kajakstalden - men hun har også været med som arrangør af Sommerkajak.
Lone Grønbæk, som er årets superbamsemodtager, var desværre ikke til stede til standerstrygningsfesten, men vi ønsker hende tillykke med en superbamse og en flaske vin!
Med venlig hilsen
568, Mikael Andersen
Tlf.: 22327174
e-mail: mka@andersen.mail.dk
Oprettet: 27-10-2019 08:48
Udløber : 27-11-2019 23:59
Retur