Gå til Forsiden Gå til Forsiden
   
     
   
 
 
Glemt el Ret pasword
 
  

  

  

Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Kerteminde Kajakklub App ver. 1.2
Forudsætninger:
  • App'en virker kun på mobiltelefoner med Android styresystem, som f.eks. Samsung, HTC m.fl.
  • Inden du aktiverer linket ovenfor, og dermed downloader App'en til din mobiltelefon, skal du gøre din mobiltelefon klar til at modtage Apps der IKKE er Market-programmer (som er det officielle sted at lægge sine mobilprogrammer. Men da dette program kun har mening for vores medlemmer, har jeg valgt at lægge det her på vores egen hjemmeside). Dette gøres ved at vælge 'Alle applikationer'->'Indstillinger'->'Programmer' og sætte et flueben i 'Ukendte kilder'. Når du har installeret programmet, kan du fjerne dette flueben igen.
Download af App/Program:
  • På din mobil-telefon aktiverer du programmet 'Internet' og slår op på http://www.kerteminde-kajak.dk
  • Du skal nu logge ind som dig selv, og nu skulle der gerne komme en lille gul Android-mand tilsyne i nederste venstre hjørne under menuerne. Aktiver manden ved at tap'e på ham.
  • Så kommer du til denne side. Her er der endnu en gul Android-mand. Aktiver manden og download af App'en går igang. Det varer kun nogle få sekunder, men der er ikke umiddelbart synlige tegn på hvornår downloadningen er færdig.
Installation af App/Program:
  • Gå til din mobiltelefons Home (startsiden når du tænder for den). Hiv den menu ned, der viser Løbende meddelelser (som feks 'Ubesvarede opkald'). Den viser nemlig også, at du har downloaded en fil, der hedder 'KertemindeKajak.apk'. Hvis du aktiverer denne fil, spørges der om du vil installere App'en. Det gør du og installationen afslutter med at give dig mulighed for at Åbne programmet.
  • Der vil under 'Alle applikationer' være et ikon, som du på normal vis vil kunne kopiere til mobiltelefonens Home-side.
  • Første gang I kører programmet, skal I aktivere kontekst-Menu-knappen og vælge menupunktet 'Bruger'. I det skærmbillede, der fremkommer, skal I indtaste og evt. gemme jeres normale login-oplysninger til hjemmesiden.
  • Du vil kunne afinstallere App'en igen ved at navigere til 'Alle applikationer'->'Indstillinger'->'Programmer'->'Administrer programmer'. Her kan du finde App'en i en liste ('Kerteminde Kajakklub'), aktivere linien og trykke på Afinstaller. Så forsvinder alt fra din mobiltelefon, inklusiv ikonet du evt. har anbragt på telefonens Home-side. Det er også her du kan se hvilken aktuel version du har af programmet!