Gå til Forsiden Gå til Forsiden
   
     
   
Glemt el Ret pasword
 
  

  

  

Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632

Indtast den besked der skal sendes som SMS

         
Kategori: TUR Silkeborgsøerne- Weekendtur Oprettet: 04-08-2020 17:39
Af: 842
 

Weekendtur – Silkeborgsøerne – Gul tur

 

En anderledes kajaktur fra det man oplever på havet og god mulighed for at se isfugl.

 

Turen tager udgangspunkt fra Skyttehusets Camping https://www.skyttehusetscamping.dk/, hvor der er mulighed for at leje værelse, hytte teltplads mm.

Lørdag

Efter ankomst og indlogering på campingpladsen, spiser vi vores medbragte frokost for derefter at gå på vandet. Vi ror nordpå via Gudenåen og slusen i Silkeborg by og vestover gennem Silkeborg Langesø over Ørnsø til Almind Sø. Her er der en overbæring på ca. 600m, hvorefter vi holder pause. Herefter forsætter turen gennem Almind Sø og via odder-røret til Vejlsø og Brassø til vi igen lander ved campingpladsen. En tur på ca. 18-22 km.

Vi spiser sammen på campingpladsen, hvor der kan bestilles aftensmad.

Søndag

Efter fælles morgenmad, pakkes hytter og værelser sammen. Tjek selv campingpladsens hjemmeside for hvornår du skal være ude. Turen går denne gang sydpå gennem Juelsø mod Birksø og Knudsø. Afhængig af tidspunkt for afgang, humør, vind og vejr vil turen være på ca. 10-15 km, med pause undervejs til at spise madpakke. Vi returnerer til campingpladsen ca. kl.12:30. Afgang mod Kerteminde kl. 14, med forventet hjemkomst ca. kl.16.

 

 

Praktisk info:

Vi mødes ved klubben lørdag den 12. september kl. 8:30, hvor vi pakker trailer.

Trailerplads. Hvis du skal have en kajak med trailer, skal du tilmelde dig trailerplads i kalenderen. Trailertransport af kajak er kun mulig, hvis der også kan skaffes en/to trailer-chauffører.

Trailerchauffør. Hvis du har mulighed for at køre med trailer, må du gerne tilmelde dig som trailerchauffør i kalenderen.

Kajakvogn. Der er en overbæring på ca. 600 m og, tag eller evt. lån en kajakvogn med. Vi deles om de kajakvogne, som medbringes.

Du skal selv have madpakke og drikkevarer med til frokost den første dag. Frokost på anden dagen kan sammensættes af rester fra morgenbordet, evt. med det du selv medbringer.

25 kr. til slusen i Silkeborg.                

 

Indkvartering skal du selv sørge for, men der er god mulighed for at booke sig ind på Skyttehusets Camping https://www.skyttehusetscamping.dk/ ,hvorfra turene tager udgangspunkt fra.


Turleder: Hans  (842)

Turguide: tom( 793)

Turhjælper: Hanne ( 792)

 
StartDato: 12-09-2020 08:30
SlutDato : 13-09-2020 17:00
Tilmeldingsfrist: 12-09-2020 08:30 Anmeldt fremmøde : 5