Gå til Forsiden Gå til Forsiden
   
     


   
Glemt el Ret pasword
 
  

  

  

Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Nyhedsspalten
Container, hårdt arbejde og masser af goodwill

Det blev en lang dag for 40 af klubbens medlemmer, da vi lørdag morgen skød Havnens Dag i gang. Søsportcentret var samlingsstedet for det store fælles morgenbord, som trak cirka 300 morgenfriske personer til rundstykker, fællessang og taler. 

Borgmester Kasper Olesen roste Kerteminde Kajakklub for det gode initiativ og det store arbejde, og han løftede også lidt af sløret for vores kamp om to containere. Beslutningen om containerne er lagt over til et politisk udvalg, der efter planen først skulle holde møde sidst i september, men Kasper Olesen fortalte, at det er lykkedes ham at få fremrykket mødet til mandag den 11. juni. Og umiddelbart herefter får kajakklubben en afgørelse. 

Jeg takkede borgmesteren for talen og tilføjede, at hele dagen med de mange involverede aktører og det store program var opstået af stor frivillighed, entusiasme og passion for vort maritime miljø. 

Slutteligt overrakte filialdirektør Kasper Helding Hansen fra Nordea en check på kr. 8.000,- til kajakklubben.

Hvor mange gæster, der deltog på Havnens Dag er svært at sige, men et forsigtigt skøn er nok 6-8.000 mennesker.

I kajakklubben havde vi fuldt hus hele dagen, og mange af vores medlemmer trak et ekstraordinært stort læs. Kajakklubbens eget husorkester sørgede for musik og sang. Vi havde et team omkring morgenbordet med kaffebrygning, borddækning, håndtering af 500 rundstykker og lige så mange fastelavnsboller, rengøring og oprydning. Et andet team sørgede for, at alle forbipasserende på marinaen kunne male et maleri på lærred. Et tredje team havde arrangeret en skattejagt for børn med flotte præmier fra Bolchepigen. Endelig havde vi rigtig mange medlemmer til at give dagens mange gæster en oplevelse i enten kano, kajak eller på SUP. 

Det hele kulminerede i et kajakshow med masser af vandgang og rullerier til stor morskab for publikum.

Det er imponerende hvad der kan lade sig gøre, når vi alle løfter i flok. Tusinde tak til alle for jeres flotte indsats.
 
Med venlig hilsen
568, Mikael Andersen
Tlf.: 22327174
e-mail: mka@andersen.mail.dk
Oprettet: 10-06-2018 10:21
Udløber : 01-07-2018 23:59
Retur