Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Vandsport - Kerteminde Byskole

Kerteminde Kajakklub og Kerteminde Byskole har de sidste 3 år haft et samarbejde med skolens 7.-8. og 9. klasser. 

Eleverne på Kerteminde Byskole kan deltage i Vandsport som valgfrit fag, og ikke overraskende er det skolens mest populære. 

Samarbejdet startede som et forløb mellem Kerteminde Roklub, Kerteminde Sejlklub og Kerteminde Kajakklub. Hver klub havde en tredjedel af eleverne pr. gang (8 ud af 24 elever). Eleverne blev undervist i Vandsport fra 08:30-13:00, og undervisningen blev varetaget af klubbernes egne medlemmer.

Kerteminde Kajakklub har de sidste tre år haft eleverne over 10 gange, som blev fordelt i månederne august-september og maj-juni.

Vi har nu sagt ja til at tage et år mere med den frivillige ordning. 

Kerteminde Roklub og Kerteminde Sejlklub har derimod valgt at stoppe samarbejdet med skolen og dens elever, men Kerteminde Kajakklub fortsætter. 

Og hvorfor nu det?

Det er ikke pga klubbens honorar, som udgør cirka 350 kr. pr. gang. 

Vi synes, at det er meget givende at have med unge mennesker at gøre - de tilføjer vores indstilling og måde at gøre tingene på et særdeles ungdommeligt og friskt modspil. Vi lærer at håndtere en flok meget livlige personer, der heldigvis tager vores sport alvorligt og finder det spændende. 

Vi vil også gerne være med til at introducere de helt unge til foreningslivet i Kerteminde, og hvem ved - måske de om nogle år finder vej tilbage til os eller andre klubber.

Vi bliver kun mødt af glade ansigter fra elevernes side, og selv om det til tider er "udfordrende", så smelter vi, når de efter sommerferien kommer ned i klubben og udbryder: 

Vi har savnet jer helt vildt...


I 2017/18 har Ole, Mathias og Mikael stået for undervisning og planlægning. 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 31-07-2018 14:51
Udløber : 31-08-2018 23:59
Retur