Gå til Forsiden Gå til Forsiden
Skip Navigation Links
Klubben
Aktiviteter
På tur
Regler/politikker
Kontakter
Udstyr
Arkivet
    Nyhed
     Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Nyhedsspalten
Møde med marinaen

Hver måned mødes klubber og havnefogeden til en fælles snak.

På mødet den 7. marts deltog Kerteminde Marina, Kerteminde Sejlklub, DSRS, Amanda og Kerteminde Kajakklub.

1: Havnefogeden vil gerne låne os et stort telt på 52 kvadratmeter - helt gratis. Teltet skal bruges til instruktørsamlingen den 27-29. april.  Vi undgår nok ikke at skulle ansøge om byggetilladelse, men havnefogeden har tilbudt at undersøge sagen for os.

2: Jeg informerede alle om, at kajakklubben har søgt om tilladelse til at opstille to containere. Det er ikke en nem opgave, hverken at søge eller gi´ tilladelse, men efter en del bøvl frem og tilbage, er ansøgningen nu havnet på det rette skrivebord, og afgørelsen falder snarest. 

3: Kerteminde Sejlklub tilbød, at vi må opstille containerne på deres plads, men det kræver stadig kommunens tilladelse. Jørgen Larsen og jeg aftalte, at sejlklub og kajakklub snarest skal sætte sig sammen og udarbejde forslag til fællesbyggeri af kajakstalde m.v.

4: Kerteminde Sejlklub har generalforsamling den 20. marts, og i den anledning er Kerteminde Kajakklub inviteret til at holde et 45 minutters indlæg om kajakklub og Havnens Dag. 

5: Jørgen Larsen spurgte, om det samme oplæg fra generalforsamlingen også kunne holdes på Produktionsskolen for lærere og elever – og det kan det selvfølgelig.

6: Havnefogeden oplyste, at Friluftsrådet har gang i en kampagne: Oplev mere – brug naturen. Den omhandler bl.a. adgang til vores strande, hvor budskabet går på, at vi må mere, end vi umiddelbart tror. Til Havnens Dag den 9. juni vil Havnekontoret stille en pavillon op med informationer om emnet – og det må være særdeles interessant for os kajakroere.


Med venlig hilsen
568, Mikael Andersen
Tlf.: 22327174
e-mail: mka@andersen.mail.dk
Oprettet: 09-03-2018 08:03
Udløber : 01-05-2018 23:59
Retur