Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Vil du være en del af vores Åbent Hus arrangementer?
Vi er ved at udvikle en ny form at lave et Åbent Hus-arrangement på, hvor vi fremover ønsker at fordele rollerne på en lidt anden måde mellem os alle.

Vi vil ikke bruge så meget tid i klublokalet, men derimod få vores gæster aktiveret så hurtigt som muligt.

De kommende Åbent Hus-arrangementer på marinaen kommer fremover til at indeholde både Havkajak, Kano og SUP.

Den nye form for Åbent Hus-arrangement kommer til at udfordre os på en anden måde, og derfor vil vi gerne have en snak med alle jer, der kunne tænke jer at være en del af et Åbent Hus-arrangement.

Alle kan deltage og give en hånd med på den ene eller anden måde. Vi er alle lige vigtige tandhjul, og derfor håber vi at se en masse interesserede.

Tirsdag den 27. januar kl. 19:00 (tilmelding i kalenderen)


Vi vil også snakke med jer om et begreb, der hedder Paddlers. En Paddler er en person, der bl.a. har lyst til at tage imod nye roere og give dem en tryg, ordentlig introduktion, en person, som er god til at nedbryde barrierer, skabe tryghed, motivere og formidle glæden ved ”vores sport”. 

En Paddler kan bruges i mange sammenhænge i klubbens aktiviteter, og vil også være en naturlig del omkring frigivelseshold, Åbent Hus-arrangementer og, ikke mindst, i det daglige.

DGI og DKF har tilbudt at komme til Kerteminde den 10. marts og køre et forløb på 5 timer, hvor deltagerne bliver klædt på til de nye opgaver. Det er gratis for alle at deltage i kurset.

Bemærk: Alle kan - som hidtil - deltage i vores forskellige aktiviteter og Åbent Hus arrangementer UDEN at tage kurset. Kurset er udelukkende et tilbud til vores medlemmer, som DKF og DGI tilbyder gratis.

Men det taler vi mere om den tirsdag den 27. februar kl. 19.00. Du kan allerede nu tilmelde dig i kalenderen.

Og hvis vi får tid, skal vi også snakke om Havnens Dag, hvor Kerteminde Kajakklub kommer til at spille en væsentlig rolle. Bl.a. skal vi have 2 x Åbent Hus, flot show i bassinet, information og meget andet.
 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 17-02-2018 22:56
Udløber : 27-02-2018 23:59
Retur