Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Referat fra møde med marinaen
Cirka en gang om måneden mødes repræsentanter for klubber og foreninger på marinaen sammen med havnemesteren. På møderne diskuterer man forholdene for den enkelte klub og for hele havnen.

Havnemesteren fortalte, at de har lagt gummimåtter op på rampen, så vi undgår at skøjte rundt på rampen, når vi skal have vores kajakker i vandet. Sejlklubben spurgte, om der også kunne stå en kasse med sand eller grus, så hele rampen kan sikres, når forholdene gør, at den er glat og usikker.

Foruden sejlklubben deltog også Amanda og Søberedningsselskabet. Begge klubber deltager i Havnens Dag, og de har allerede lagt gode planer for den 9. juni. Bl.a. vil DSRS underholde med oppustelige redningsbåde, mand over bord redninger og - måske - affyring af nødraketter. Amanda vil holde Åbent Hus og fortælle om deres hyggelige klub.

Jeg nævnte overfor havnemesteren, at kajakklubben søger kommunen om lov til at stille containere op på havneområdet, så vi kan få plads til opbevaring af flere kajakker. 

Vi sender i øvrigt ansøgning af sted én af de nærmeste dage, og vi vedlægger en skitse, som Anton Lins udarbejder til formålet.


Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 08-02-2018 17:19
Udløber : 01-03-2018 23:59
Retur