Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Medlemsmøde den 23. januar
Til vores velbesøgte medlemsaften den 23. januar, hvor 63 medlemmer dukkede op, fik vi en god og grundig gennemgang af alle tandhjulene i klubbens maskinrum.

Først fortalte bestyrelsen lidt om arbejdet og om de ekstraopgaver, som Gorms død førte med sig. Gorm var jo her og der og alle vegne, så der var mange opgaver, der pludselig skulle tages stilling til. 

Bestyrelsen delte desuden papirer ud til alle om klubbens Mål & Visioner – et vigtigt stykke værktøj for både bestyrelse og udvalg. De nye Mål og Visioner bliver snarest lagt på hjemmesiden!                                                                

Alle 12 udvalg kom på banen, og kunne her fortælle både lidt historisk, men også løfte sløret for kommende opgaver, samt om visionerne for fremtiden. 

Efter kaffen, hvor Lone K, Anne og Hanne G havde forkælet os med hjemmebagte kager,  kom hele 12 forskellige tillidshverv på banen. Her fik vi god orientering fra medlemmer med tillidshverv om deres vigtige opgaver.

Mødet var tænkt som en snak mellem bestyrelse, udvalg, tillidshvervs og medlemmer, og til trods for et stramt program kom vi i mål. Alle fremmødte blev godt klædt på om klubbens mange gøremål, og vi håber, at nogle af de mange fremmødte vil overveje at stille op til udvalg, tillidshverv og/eller bestyrelse.

Det er meget imponerende, når man får præsenteret alle klubbens mange opgaver og alle de personer, der løser dem. Kerteminde Kajakklub er en særdeles veldrevet klub, hvor mange medlemmer gør en ekstraordinær indsats, der kommer os alle til gode.

Vi har en fantastisk klub – lad os passe godt på den!
 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 24-01-2018 09:02
Udløber : 01-03-2018 23:59
Retur