Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Julekajak

Julekajak blev afholdt for tredje gang, og i år deltog 13 af klubbens medlemmer aktivt på vandet. I alt 42 kajakker og 8 SUP´er deltog fra andre klubber i sejladsen ind mod Nordatlantisk Hus, hvor der mødte os en rekordstor menneskemængde på kajen. 

Børge spillede på trompet og Martha sang, så ikke et øje var tørt. Efter den første fællessang blev der holdt 1 minuts stilhed for at mindes Gorm. Et meget rørende øjeblik, specielt ovenpå Marthas smukke sang. 

Og som altid havde mange af klubbens medlemmer fundet vej til begivenheden, og de hjalp os med at bære kajakker frem og tilbage – tusinde tak for hjælpen til jer alle. Tom og Hanne var kommet for at tage billeder af Julekajak, og vi er spændte på at se deres anstrengelser bag kameraet. Jytte var også mødt op, hvilket varmede os alle. 

Nordatlantisk Hus havde sponsoreret en flot præmie, og Sune vandt konkurrencen med den bedst pyntede kajak/roer. Stort tillykke til Sune, det var virkelig fortjent. 

Efter gløgg og æbleskiver roede vi atter mod Odense Kajakklub, og det foregik i det smukkeste snevejr. Odense Kajakklub havde dækket borde med duge på, og herlig varm suppe blev serveret for os alle. 

En dejlig juledag på vandet.

 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 10-12-2017 23:02
Udløber : 26-12-2017 23:59
Retur