Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Mindeord
Ham

Leif Romsø Hansen og Karsten Koch har skrevet nogle mindeord om Gorm og bedt om at få det bragt på klubbens hjemmeside:


Af Leif Romsø

Ham med den blå kajak
Vi skriver 2005 - det er sommer og kajakklubben er startet for nylig.
Vi er mødt op på Sydstranden til vores første kajaktræf - vi er en meget broget flok, nogle med turkajakker - andre med havkajakker; men fælles for os alle var, at vi ikke kendte hinanden. Hverken Karsten Koch eller jeg vidste, hvem ham med den blå kajak var – men det kom vi til.

Ham med den blå kajak lærte vi hurtigt at kende som Gorm. Han var ikke den, der maste sig frem i forreste række; men hurtigt fandt vi ud af hans utroligt store personlighed. Da han året efter blev valgt til formand, voksede og udviklede klubben sig helt utroligt.

Gorms virke i kajakklubben kan ikke beskrives - der findes ikke så mange superlativer og plads, som der skulle til - men de der kendte Gorm, ved hvad jeg mener.

Personligt har jeg mistet en ”lillebror”. Jeg har haft det store privilegium at ro mange langture sammen med Gorm. Noget af Danmark rundt, Fyn Rundt samt utallige andre ture. En bedre ro-kammerat kunne hverken klubben eller jeg få.

Leif Romsø

-----------------------------------------------------

Af Karsten Koch

Kerteminde Kajakklub har lidt et kæmpetab
Jeg har i årenes løb været medlem af mange foreninger og også siddet i mange bestyrelser. Jeg har dog aldrig været i en klub, som var begunstiget af en så aktiv, idérig, entusiastisk og energisk formand. Jeg har siddet i vores bestyrelse fra dag 1 og Gorm ligeså.

Det har været en dejlig tid og fantastisk at se klubbens fantastiske udvikling, hvilket i stort omfang kan tilskrives Gorm, men også hans evne til at motivere medlemmer til at yde en indsats. Der har stort set aldrig manglet frivillige til afvikling af store og små arrangementer.  Aktivitetsniveauet har ligeledes gennemgået en forrygende udvikling fra et par arrangementer om ugen til, at vi stort set har aktiviteter dagligt.

Nogle fantastiske faciliteter er det også blevet til. Svømmehal og gymnastiksal er også hans idé, og vi kan se, at det hele er med til at styrke det fantastiske sammenhold, der hersker i vores klub.

Kerteminde Kajakklub har lidt et kæmpetab ved Gorms alt for tidlige bortgang. Ved fælles hjælp må vi se at få det bedste ud af den kommende tid.

Mine tanker går naturligvis også til Martha og Jytte, som har lidt et smerteligt tab.

Æret være Gorms minde.

Karsten Koch
-----------------------------------------------------

 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 06-12-2017 07:33
Udløber : 01-01-2018 23:59
Retur