Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
On location

Klar ved kysten
12 medlemmer havde meldt som repræsentanter for kajaksporten og Kerteminde Kajakklub i den video, som Nordea fonden er ved at få lavet.

Da vi var klar kl. 10.00 på vandet roede vi om på Nordstranden for at mødes med filmholdet. Det foregik i det smukkeste solskinsvejr og med næsten ingen vind - helt sommerligt. På broen stod kameraerne klar til at filme os, og vi roede frem og tilbage, indtil både instruktør, producer og kajakroere var glade. Der blevet også taget et pressefoto af os alle i flåde, og der blev skudt en film kun med Søren Ø.

Filmfolkene ville meget gerne tage et close-up foto af et grønlandsk rul, hvor roeren skulle have et stort smil på læberne når hovedet dukkede op ad vandet. Søren Ørskov var klædt i bedste grønlænderstil med tupilaq og grønlandsk pagaj og kajak, og med sin vanlige elegante stil udførte han nogle flotte rul, sådan cirka 8-10 rul uden noget som helst på hovedet. Godt gået og godt rullet. 

De fælles anstrengelser skal munde ud i en kampagnevideo, som søsættes i februar. Kerteminde Kajakklub får tilsendt film og billeder til fri afbenyttelse.

Tak til Mathias, Søren Ø, Lise L, Cecilie, Niels E, Flemming B, Rikke M, Børge, Flemming L, Inge J, Søren M og Mikael A for at give kajaksporten og klubben en rigtig god og glad omgang PR.

 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 04-12-2017 12:40
Udløber : 15-12-2017 23:59
Retur