Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Sikkerhedsbestemmelserne er under revision

Klubbens sikkerhedsbestemmelser er under revision. Det startede med, at der var medlemmer, der syntes, at nogle af formuleringerne var svære at forstå eller kunne misforstås. Vi har også fået kanoer og SUP'er i klubben, hvor der skal være særlige sikkerhedsbestemmelser, og så har DKF lavet et sæt overordnede sikkerhedsbestemmelser, som vi skal rette os efter.

Det fik bestyrelsen til at bede Lone Kondrup og Ole Bagger om at se på formuleringerne i de nuværende sikkerhedsbestemmelser. Det har de gjort nu. Derefter har jeg som formand indarbejdet formuleringer fra Thomas og Lotte Jung om sikkerhedsbestemmelser for kanoroning og fra Mathias om sikkerhedsbestemmelser for SUP, og DKF's sikkerhedsbestemmelser i et nyt forslag.

Dette forslag skal vi se på tirsdag aften den 3. oktober i et lille udvalg under Uddannelsesudvalget. Der er nok en hel del, der skal justeres til. Når dette udvalgsarbejde er færdigt, vil vi præsentere det for Uddannelsesudvalget og for alle på en klubaften.

Når uddannelsesudvalget kan indstille det til bestyrelsen, er det bestyrelsen, der vedtager sikkerhedsbestemmelserne endeligt.

Det skal dog påpeges, at de nuværende sikkerhedsbestemmelser fortsat er gældende. Hertil er også Thomas forslag til sikkerhedsbestemmelser for kanoroning i klubben og Mathias forslag til sikkerhedsbestemmelser for padling på SUP, gældende. 

Med venlig hilsen
19, Udmeldt
Oprettet: 03-10-2017 10:11
Udløber : 31-10-2017 23:59
Retur