Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Kajakfestival

Kajakfestival

Til trods for en dyster vejrudsigt i lørdags, så foregik Kajafestivalen i strålende solskin med en frisk brise fra vest. Hele 55 personer deltog i herlighederne, og flere stødte til i løbet ad dagen.

Vi startede med fælles morgenbord, hvor Børge spillede for på sin guitar til vores fantastisk smukke klubsang.
Og så blev der ellers lavet aktiviteter her og der.

10:00-11:30:
Merete, Pernille og Majbritt havde arrangeret en børnestafetskattejagt på Nordstranden til stor morskab for store og små. Det hele blev krydret med masser af guldkarameller og Dumle.
Charlotte stod klar på marinaen med alt fra kajakker, kano, SUB og sit-on-top. Her kunne alle vores gæster frit prøve vores udstyr med hjælp fra vores medlemmer.

11:00:
Anne-Birgitte havde trukket nogle kajakker til Nordstranden, hvor børn og barnlige sjæle kunne prøve en tur i vandkanten. Da hun kom tilbage ved frokosttid, var hun ledsaget af 3 børn med hver sin blodige klud mod munden. På bare én time mistede hele 3 børn en tand. Heldigvis skyldtes det seje guldkarameller og ikke voldsom leg.

12:00-13:00:
Fælles grill med pølser og kartoffelsalat – folk var sultne, og der blev spist op!       
          

13:00-14:30:
Henning havde arrangeret en udfordrende og skæg teknikbane, som 8 medlemmer deltog i med Mathias som guide og dommer på vandet. Alle deltagere nåede en tur i baljen.

14:30-15:30:
Åbent Hus for alle vores gæster, som kunne prøve alt vores udstyr.

14:30-15:30:
Stefan ledte den store fangst efter krabber, og det var særdeles populært hos børnene. Der blev efterfølgende afholdt krabbevæddeløb.

15:30-16:30:
Claus Treu, Sussanne og Ulf havde indleveret kager til den store bagekonkurrence. Alle gæster smagte på de 4 flotte kager (Susanne havde indleveret 2), og voterede herefter. Det blev dødt løb mellem ægteparret fra Fyns Hoved, der kunne dele en flot bog om bagværk. Tillykke og tak for kage.

Som sædvanligt, når vi har arrangementer, så hjalp alle hinanden, og det hele gled uden problemer.

Tak til alle tovholdere og tak til alle jer, der gav en stor hånd med!

 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 21-08-2017 08:25
Udløber : 09-09-2017 23:59
Retur