Gå til Forsiden Gå til Forsiden
    Nyhed
     Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Nyhedsspalten
Hvordan går det på Bornholm 2?

Tirsdag mødtes vi efter morgenmaden i Snogebæk og kørte til Østre Sømarken. Vejudsigten sagde 10-15 m/s fra NØ og lidt regn hele tiden. Derfor tog vi en tur fra øst til vest langs sydkysten af Bornholm fra Østre Sømarken til Arnager lige øst for Rønne. Det viste sig at være en rigtig udmærket ide. Lidt bløde dønninger, og så lå vi ellers i læ for den kraftige vind fra land. Kun meget let regn ind i mellem. Vi skulle bare passe på ikke at drive for langt fra land, men det var ikke noget problem. Undervejs skulle vi passere flere små rev med store sten, og det gav lidt øvelse i hurtig manøvrering i blæst.

Kl 15.15 nåede vi til Arnager efter 3 timers rotur, hvor vi kunne gå i land og køre efter de 2 biler i Østre Sømarken. Bagefter kørte vi op på røgeriet i Arnager og fik noget at spise. En rigtig god ting.

Sidst på dagen var vi en tur til Dueodde, hvor der var motionsløb med mange tusinde løbere og tilskuere. Vi fik set det dejlige sand, fyrreskoven, lyngen, de mange løbere og kæmpebølger fra nordøst, og så var det bare om at komme tilbage til bilerne og komme afsted, før alle løberne og tilskuerne også skulle køre derfra. 

Med venlig hilsen
19, Gorm Rønved Larsen
Tlf.: 27 59 04 52
e-mail: gorm.larsen@exito.dk
Oprettet: 26-07-2017 12:05
Udløber : 29-09-2017 23:59
Retur