Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Tættere på DKF og DGI

Torsdag den 29. juni ringede Ole Tikøb, der er formand for DKF og tilbød undertegnede en ledig plads i DKF's bestyrelse.

Det er blevet aktuelt, fordi et medlem af bestyrelsen har bedt sig fritaget - historien bag kender jeg endnu ikke. Men Ole fortalte, at på sidste Årsmøde i DKF i marts 2017 fik bestyrelsen lov til at supplere sig selv, hvis der var medlemmer, der meldte fra. Og det blev så aktuelt nu.

Ole kender mig godt og Kerteminde Kajakklub har et rigtig godt ry i DKF. Jeg spurgte, om han og andre i DKF kendte mine holdninger fx til, at DGI og DIF bør sammenlægges, så vi kun skal være medlem af en organisation. "Det vil kun være godt" sagde han, "for der er mange kræfter, der arbejder på en sammenlægning, og "Bevæg dig for livet" er et samarbejdsprojekt, der rykker begge organisationer i den retning". Han var selv inviteret til DGI landsstævnet i Ålborg i weekenden.

Jeg sagde også, at jeg ikke har forstand på kaproning og deltagelse i OL. "Det er ikke noget problem", sagde han, "for DKF arbejder mest med havkajak, SUP, Polo, turkajak og bredde. Der er folk ansatte til at træne de få kaproere, vi har, og de bliver mest betalt af Team Danmark". 

Efter et par dages betænkningstid har jeg nu sagt ja til at være med i bestyrelsen - foreløbigt frem til Årsmødet i 2018. Her skal jeg så på valg, hvis jeg ønsker at fortsætte, men det gør jeg nok, for på ½ år når man ikke at udrette ret meget. 

Samtidig har vi i kajakklubben indledt et samarbejde med en DGI-konsulent, Chresten Krogh, der er ansat til "Bevæg dig for livet". Her vil vi prøve at nyttiggøre de mulligheder, der ligger i DGI og projektet til gavn for kajakklubben. 

 
Med venlig hilsen
19, Udmeldt
Oprettet: 03-07-2017 19:04
Udløber : 06-09-2017 23:59
Retur