Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Neptun i bedring

Onsdagsholdet lykkedes med at reparere sværdet på Neptun i går onsdag. Rigtig mange tak til onsdagsholdet for det.

Som Lene Simonsen så rigtigt skrev på Facabook, så er det ikke kun, når man går i land, at man skal huske at trække sværdet op. Det er også, når man sætter i fra stranden og ikke rigtig kan få sværdet ned, når man trækker tilbage i skyderen.

Hvis der er kommet lidt sand op i sværdbrønden, kan man ikke få sværdet ned. Så må man stoppe, stige ud, trække sværdet ned med hånden udefra, og få skyllet sværdboksen for sand, grus, sten. Hvis man bliver siddende og trækker af al magt, så ødelægger man kablet og påfører sig selv 1 - 2 timers arbejde med at skifte kablet. Husk at meddele det i Kajakbogen, når kajakken er defekt og sætte en seddel med "Kajak defekt" på kajakken.

Når der er problemer, som det med sværdet på Neptun, som man ikke selv kan løse, så kan man bede andre fx onsdagsholdet om at hjælpe med at lave det. Men så er det en god ting også at vise, at man er glad for at andre tager sig af det - evt. i form af en flaske vin eller en knus - måske både og. Det er ikke godt nok bare at lægge den ind på hylden. Den gik jo heller ikke hvis man havde lejet en bil. Man tager noget som er i orden, og afleverer noget der er i stykker. Det må man påtage sig skylden for uanset om man kan huske hvordan skaden er sket eller ej.   

Med venlig hilsen
19, Udmeldt
Oprettet: 22-06-2017 08:40
Udløber : 26-07-2017 23:59
Retur