Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Show med succes

Der var havnens dag lørdag den 10. juni, og her var kajakklubben med til 4 aktiviteter. For det første lavede vi gratis morgenmad kl 10 – 22 for alle havnens brugere og gæster med 120 rundstykker og brunsviger i lange baner. For det andet havde vi Åbent Hus og tog folk med på vandet fra kl 12 til 15. For det tredje lavede vi for første gang et kajakshow på 25 minutter kl 13 og kl 14. Sidst men ikke mindst agerede Claus og Laurits ofre ved redning af Redningstjenestens båd. Alle 4 ting fungerede perfekt. Og så havde Mikael Andersen lavet en flot plakat og program, der viste havnens gæster de muligheder, der var.

Men tilbage til vores show, hvor Mikael, Helle, Laurits, Claus, Søren og Mathias viste alt det bedste, vi kan indenfor havkajak. Og så kunne vi låne sejlklubbens samtaleanlæg, så der samtidig var speek på med forklaring på, hvad det var, vi så.

Stor succes – alle der kom forbi standsede op og fulgte med i, hvad de så – styretag, redninger og leg og balance, og der samlede sig en pæn mængde mennesker. Og da vi sluttede kunne vi gå direkte over i at tage folk med på vandet – Tom og Hanne stod parate til at hjælpe folk i kajakken.

En rigtig sjov dag at være med i og hyggelig. Det gør vi også næste år.

 
Med venlig hilsen
19, Udmeldt
Oprettet: 11-06-2017 21:43
Udløber : 31-07-2017 23:59
Retur