Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Turpas
Vi har i Kerteminde Kajakklub siden 2012 haft en ordning, som vi kalder ”Turpas”. Det går ud på, at medlemmerne hvert år viser, at de stadig har samme rofærdigheder, som da de blev frigivet. 
 
Det betyder, at man 1 gang om året viser en instruktør fx ved teknik 1, teknik 2 eller ved torsdagsroning, at man kan lave en soloredning med paddlefloat og en makkerredning på åbent vand, og at man har roet 150 km (se i turregistreringen på hjemmesiden) og svømmet 600 meter indenfor det sidste år.
 
Turpasset får man tildelt i medlemsregistret, hvor man selv skal gå ind og rette datoen for, hvornår man har sidst har svømmet 600 m, lavet redningerne, og at man har roet de 150 km indenfor det sidste år.
 
Når der er gået et år forsvinder turpasset igen af sig selv, og man må til den igen og lave redninger, svømme og se, om man har fået roet nok, og så justere sine medlemsoplysninger igen.
 
Turpasset blev indført i 2012 af bestyrelsen af hensyn til først og fremmest turlederne, men også deltagerne på en tur. Det er rart at vide, at dem, der fx er med på en tur til Romsø, kan mindst det samme, som da de blev frigivet. Så kan man stole på, at de kan lave en makkerredning, hvis det skulle blive aktuelt, og at de har den fornødne styrke i armene til sådan en tur. 
 
Ved hver klubtur i 2017 er angivet, om man skal have turpas for at deltage. 
Med venlig hilsen
19, Udmeldt
Oprettet: 01-06-2017 07:23
Udløber : 31-07-2017 23:59
Retur