Gå til Forsiden Gå til Forsiden
    Nyhed
     Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Nyhedsspalten
Helnæs rundt med god turledelse

Dejlig klubtur til Helnæs

Søndag den 21. maj var vi 27 medlemmer på klubtur i Helnæs Bugt. Vi mødtes kl 8 og pakkede de 2 trailere med kajakker og kørte til Agernæs, hvor vi kl 9.30 mødtes med dem, der var kørt selv. I sol og meget let fralandsvind roede vi til campingpladsen på sydsiden af Helnæs, hvor vi spiste frokosten i solen og fik en is. Herfra delte vi os i den gule tur på 18 km, der gik nordpå tilbage til bilerne, mens rød tur gik syd om Helnæs og rundt i lidt flere bølger via vestsiden af Helnæs og kom de 23 km tilbage til Agernæs.

Begge hold holdt kaffepause i solen på tilbageturen. Det røde hold kom på land på en stenstrand med lidt brænding og fik lidt ekstra øvelse i at komme ud af kajakken i brænding på en god måde og i at hjælpe hinanden.

Charlotte var turleder på den samlede tur og den gule del, mens Mathias var turleder på den røde tur udenom Helnæs. Turlederne lå for det meste bagerst for at have overblikket, mens Knud fik opgaven med at ro forrest, hvor vi ofte har problemer med dem, der ror fuld fart fremad og glemmer, hvordan det går resten af gruppen bagude. Ofte ser de bagerste kun bøjede rygge – ingen vender sig om og ser om alle er med.

Det var en fantastisk god tur i godt vejr og med nogle dygtige turledere, som det lykkedes at holde sammen på flokken, som jo egentlig er opgaven for turlederen. Og så med et smil på læben. Lige efter bogen og som vi har snakket så meget om på klubbens turlederkursus. Stor ros til Knud, Mathias og Charlotte. 
Med venlig hilsen
19, Gorm Rønved Larsen
Tlf.: 27 59 04 52
e-mail: gorm.larsen@exito.dk
Oprettet: 25-05-2017 10:57
Udløber : 30-06-2017 23:59
Retur