Gå til Forsiden Gå til Forsiden
    Nyhed
     Kerteminde Kajakklub
Marinavejen 6
5300 Kerteminde
Mobilepay: 55632
Nyhedsspalten
Stor succes - igen

Vi havde instruktørsamling i weekenden med 50-60 instruktører fra hele landet. Og det blev en stor succes - igen. Det er 7. eller 8. år, at DKF lægger den årlige instruktørsamling i Kerteminde. Vi fyldte godt selv, idet vi havde 11 instruktører med.

Kajakklubben skaber rammerne - klublokaler, omklædning, bad og mad - og DKF's instruktører laver programmet og skaffer instruktører. Denne gang var alle DKF's konsulenter helt nye, men det gik fortrinligt med samarbejdet.

Vi fik undervejs og til slut rigtig meget ros for arrangementet. Jeg hørte flere gange, at nogen sagde til mig, at vi overgår os selv hver gang. Og det er rigtigt. Kirsten Mikkelsen havde stort set lavet maden i forvejen og havde helt styr på den side med hjemmelavet mad til alle måltider. Og så var det jo fantastik, at Rasmus kunne stå i solen på terrassen og stege friske fiskefilletter på grillen  til alle til frokost lørdag, og at der var hjemmelavet kage til kaffe eftermiddag og aften.

Men det var ikke det eneste. For fredag aften fik jeg 10 minutter til at fortælle om vores klub og om vores kursusprogram, med en appel om dialog med de andre klubber om deres kursustilbud, og om hvad de syntes om vores. Jeg fortalte om vores 10 Åbent Hus-arrangementer, Teknik 1 hver uge, 5 frigivelseshold, torsdagsroninger med instruktør, teknik 2 hver uge, grøn, gul og rød tur og teknik 3 og meget mere.

Det fik vi en kvittering for lørdag aften, hvor DKF konsulenterne fortalte om det projekt, som de alle 3 mere eller mindre var ansatte på "Motion for livet", der nu også skal omfatte kajak fra 2017. De vil i gang med at uddanne "inspiratorer" i klubberne, der kan tage imod nye kajakroere, og hjælpe dem med at komme på vandet osv.

Vi fik at vide, at konsulenterne var blevet meget inspirerede af at høre, hvad vi gør i Kerteminde, og at det egentlig er det samme, som de skal ud og have de andre klubber i gang med nu. Og vi fik fornemmelsen af, at "inspiratorerne", dem har vi vist allerede masser af i klubber. Jo vi var temmelig stolte.   

Så alt i alt rigtig godt gået og tak til alle, der var med til at skabe dette flotte arrangement på den ene eller anden måde. Et arrangement som dels fører til et økonomisk overskud, men som også sætter Kerteminde Kajakklub på landkortet i de andre klubber og som er med til at inspirere vores egne instruktører.

 
Med venlig hilsen
19, Gorm Rønved Larsen
Tlf.: 27 59 04 52
e-mail: gorm.larsen@exito.dk
Oprettet: 08-05-2017 20:34
Udløber : 30-06-2017 23:59
Retur