Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Retur
Klubaftenarrangementer 2018
      
798, Merete Lund
Tlf.: 41430243
e-mail: merlu030570@gmail.com
Oprettet: 26-01-2018 22:56
Udløber : 01-03-2018 23:59

Som du sikkert allerede ved, så er der flere spændende arrangementer i klubben henover året. Alt figurerer i kalenderen og det meste på plakaten i klublokalet. Vi tager også gerne imod dejligt hjemmebag,- det er så lækkert – tak for det! Kvitteringer for udgifter til kagerne sendes til kassereren. I kalenderen kan du tilmelde dig, som kage- eller bollebager.

 

Sidder du inde med forslag til arrangementer/hyggelig aften; f.eks. en god film, vis din kajak,  hvordan laver man tang-mad eller noget helt fjerde ,så kan der sagtens kiles flere aftener ind i den eksisterende kalender – så rammer vi endnu bredere! Send gerne konkrete forslag til Claus Treu og mig på mail – også ifald du kender en, der ved noget om et spændende emne.

 

Vi er pt. Claus Treu, Lenette Iversen og mig i udvalget. Charlotte Pedersen har tilbudt praktisk hjælp. Kirsten Mikkelsen og Mikael Andersen er stoppet i udvalget. Har du lyst og mulighed for at være en del af udvalget, så send en mail til Claus og mig. Du træder ind i det efter generalforsamlingen. Du kan også melde dig på selve generalforsamlingen. Vi kan sagtens bruge to mere.

 

De bedste kajakhilsner – på vegne af klubaftenudvalget

 

Merete Lund #798