Gå til Forsiden
Marinavejen 6
5300 Kerteminde

mail@kerteminde-kajak.dk
Gå til Forsiden
    




   
Glemt el. Ret pasword
 
Nyhedsspalten
Vinterroning med instruktør

Vinterroning med instruktør er et helt nyt tiltag, som tilbydes alle frigivne roere hver søndag fra kl. 10-13 i vinterhalvåret.

Vinterroning er efter samme koncept som den populære Torsdagsroning med instruktør, som vi tilbyder i sommerhalvåret.

Det vil sige, at vi ikke ror stærkt eller i vejr, der ikke egner sig for de knap så erfarne roere. De fleste af klubbens medlemmer vil sagtens kunne være med til Vinterroning med instruktør.

Det betyder, at man kan deltage i denne roning i trygge rammer, da der altid vil være mindst én instruktør 2 og hjælpeinstruktører med på turene.

Den første gang bliver søndag den 2. december, hvor vi laver en slags introduktion til Vinterroning med instruktør. Vi starter med at tage en snak om tøj og udstyr, og herefter går vi i kajakkerne og ror en tur, hvis vejret tillader det. 

Når vi har roet en lille tur, slutter vi af med at teste vores våddragt/tørdragt i vandet, ved f.eks. at gå ud i vandet fra Nordstranden eller ved rampen i marinaen. 

Det er ikke meningen, at vi skal dyppes helt ned under vandet, men bare prøve at flyde lidt med sin vest på - og bagefter skynde os op igen. Det er selvfølgelig helt og aldeles frivilligt.

Når man har deltaget et par gange eller tre til Vinterroning med instruktør, så har man måske også fået mod på at prøve vores vinterteknikhold.

 
Med venlig hilsen
568, Udmeldt
Oprettet: 25-11-2018 20:05
Udløber : 31-12-2018 23:59
Retur